Hemma igen..och mer Bangkok

10 Jun

..jaha vänner. Då var vi hemma igen. Vi njuter lite av att gå i våra egna saker och slippa lära sig nya saker om hur allt fungerar hela tiden.. hjärnan går på högvarv när man är iväg.

Jetlagen har slagit till och vi är ganska trötta.

Jag vill gärna dela med mig av alla bilder vi tog i Bangkok, så häng med oss till några kaotiska dagar 🙂

I onsdags var det dags att lämna vår kära lilla ö, Koh Samui. Det har varit en supermysigt vistelse där. Vi kommer gärna tillbaks nån gång..

Vi besämde oss för ytterligare 2 nätter i Bangkok på vägen hem .. denna coola stad! Lite puls innan hemresa!

Flygplatsen på Koh Samui är fantastiskt fin. Förstår att den har fått utmärkelse. Se här så fint..

Vi startade med en fika på Whittard.

Sen började vi traska mot gaten… vilken söt liten shoppinggata. Den var såklart under bar himmel! 🙂

Vi lämnade ön i ösregn! Så det kändes helt okej 🙂 Dags att stiga på planet ..

Emelie hade fika med sig 🙂

Jaha, då var vi framme. Flygningen mellan Koh Samui och Bangkok tar ca. 1h… dessutom serveras det lite mat…som man knappt hinner äta  för då är dags att landa.
Ett kärt återseende, Hej hej härliga Bangkok! 🙂

In i taxi och mot hotellet. Vi tog ett annat hotell än det vi var på när vi landa i Thailand, även om vi var väldigt nöjda med det förra. Men vi kände att det låg lite avsides, det blev hemskt mycket taxi resor. Så nu bokade vi ett som ligger mer där vi gillar att vara, i shoppingparadiset 😉

Ja, här funkar det att bo två nätter 🙂 När vi var installerade ville vi ut på stan…första stoppet fick bli mat! Vi gick ut och hittade ett litet ställe runt hörnan. Snabb service!

Mätta och glada tog vi oss sedan till ett shoppingcenter eller kanske mer en inomhusmarknad.

Vi var lite oroliga för shoppingen då vi redan hade 3 proppfulla resväskor 🙂 Men men…inte kan de skada mer liiiite mer shopping?!

Åh, vad roligt! Billigt och stort utbud.. me like! Vi avsluta med ett litet matstopp..

Okej, då ska vi se. Jag tror vi kom ifrån MBK runt sex, halv sju kanske.  Vi började att leta taxi. Vi stoppade en som bara skratta när vi sa vart vi skulle, osså for han iväg. Nästa vi stoppa tog emot oss. Vi hoppade in i tron om att vara hemma om en kvart typ… så fel vi hade!

Det blev plötsligt tvärstopp på gatan. … o där stod vi. Tiden gick och gick. Till slut började taxi gubben bli irriterad och sa att ”visst är här alltid köer, men det är inte stopp så som det är nu”. Suck! Vi frågade hur lång tid det skulle ta för oss att gå… ”20min”. Sagt och gjort, vi hoppade ur taxin och traskade hem. Det tog oss 2h att ta oss hem istället för 15min..

Vi började när det fortfarande var ljust…o då såg det ut så här. Detta är precis utanför MBK. Märk att det är 4 filer på vardera håll.. trafiken rör väl på sig lite här iaf..

Och här är där vi satt i kö, trots 6 filer.. .totalt stopp! Mellan klockan 17-21 är det rusningstrafik och det är bäst att ta metron!

…och här var andra sidan som gick på motsatt håll..

De har ju skytrain i Bangkok, men de har också skywalk. Så där promenerade vi hem. Ovanför alla bilar 🙂

Kolla den här gatan! Helt galet 🙂

Vi var helt färdiga efter denna lilla utflykt! Så vi sa gonatt till Bangkok…

Lämna en kommentar